Cos de cumparaturi

Despre Noi

ByRomana.com este un proiect dezvoltat de Aliment Expert Concept SRL si are ca scop promovarea produselor romanesti in intreaga lume. Ne propunem ca in parteneriat cu producatorii romani sa oferim o gama variata de produse atent selectionate. 


De ce sa cumparati de la noi? 

Principalele noastre avantaje sunt: 

- Gama variata de produse

Oferim o gama variata de produse alimentare ambientale, refrigerate si congelate, toate dintr-o singura locatie, astfel procesul de achizitie devine mult mai simplu si economisiti timp si bani. 

- Asistenta si consultanta

Suntem deschisi la nevoile clientilor si ne adaptam cerintelor acestora. Punem la dispozitia clientilor nostri informatii complete despre produse si documente emise de producatori (fise tehnice, certificate de calitate, declaratii de conformitate, etc.). Oferim consultanta in selectia produselor in conformitate cu specificul zonei in care isi desfoasoara activitatea fiecare client in parte. Asiguram sprijinul nostru in vederea traducerii si editarii etichetelor conform cerintelor clientului. 

- Garantia calitatii

Selectam cu atentie produsele, calitatea fiind unul din criteriile de baza in stabilirea portofoliului. Colaboram doar cu producatori care detin toate autorizatiile de functionare conform legislatiei in vigoare. 

- Autenticitate

Promovam gustul autentic romanesc, obiceiurile si traditiile populare. Pe langa produsele obisnuite, veti gasi in portofoliul nostru produse traditionale certificate, pentru care cererea este in crestere constanta in ultimii ani si care pot imbogati raftul oricarui magazin. 

 Va multumim pentru interes si va dorim achizitii avantajoase pe www.byRomania.com